Chipps op diverse Europese edities van Architect@WorkChipps werkt gestaag verder aan de diepere penetratie op de markt van zijn trendy boards voor vloeren, wanden en plafonds op basis van OSB. Om ook voorschrijvers en (interieur)architecten beter te bereiken, neemt het later dit jaar voor de allereerste keer deel aan een aantal edities van het internationale event Architect@Work. De fabrikant zet vooral het design van zijn product centraal, vandaar de keuze voor Architect@Work.

Internationale beurzen

Nadat de centrale adviesraad van deze beurs de innovatieve waarde had ingeschat en goedgekeurd, neemt het in het Limburgse Zonhoven gevestigde Chipps deel aan de internationale edities in Parijs (23 & 24 september), Düsseldorf (27 & 28 oktober), Milaan (3 & 4 november) en Madrid (24 & 25 november) én de Belgische editie in thuisstad Kortrijk (21 & 22 oktober).

“We merken dat designers en architecten ons product met open armen ontvangen. Ook zonder beursdeelnames stellen we vast dat de vraag via interieurbedrijven en designers groot is”, zegt zaakvoerder Roel Geraerts. “We waren van plan om eerder dit jaar ook aan Batibouw deel te nemen, maar dat ging niet door vanwege de pandemie. Volgend jaar zie je ons daar zeker en laten we die deelname gepaard gaan met een speciale campagne gericht op de consument, zelfs met radiospots.”

Wilt u graag meer weten over over Chipps? Had u graag een sample box ontvangen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten en de collectie in het echt ontdekken?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Contacteer ons