Chipps voor buitenlocaties, testrapport en productfilmBuitenlocaties

Dat Chipps uit Zonhoven vloeren, wanden en plafonds totaal herdenkt met zijn trendy boards op basis van OSB is geweten. Minder gekend is dat een aantal van deze boards ook geschikt zijn voor outdoor gebruik, ideaal dus om met de zomer in zicht nadrukkelijk in te spelen op toepassingen voor event- en andere buitenlocaties: pop-up bars, overkapte terrassen, buitenleefruimtes, poolhouses, enzovoort.

Chipps voor buitengebruik
Chipps voor buitengebruik

Tijdelijke constructies worden opgevrolijkt met de diverse, zeer gemakkelijk te onderhouden (enkel schoonmaakazijn of zuiver water volstaan) boards uit de reeks ‘I do believe in Fairies’. Deze omvat vijf beelden die speciaal aangepast zijn aan buitengebruik en die tegelijkertijd inspelen op de ‘Staycation’-sfeer. Deze boards zijn gegarandeerd leverbaar op maximaal 15 dagen tijd.

Productfilm

Op YouTube kan je ook een filmpje bekijken, met uitleg van architecte, Sophie Weygers van -a-tract architecture.

Chipps & -a-tract

Testrapporten

Ander nieuws bij Chipps is dat alle testrapporten van de boards voortaan beschikbaar zijn. Deze testrapporten in het Nederlands, Frans en Engels zijn op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar en illustreren de sterke punten van de boards tot in de kleinste details. 

U kan de testrapporten vrijblijvend aanvragen.

Contacteer ons

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten en de collectie in het echt ontdekken?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Contacteer ons