Chipps panelen ook verkrijgbaar met brandwerende coatingHout is van nature een brandbaar materiaal. Op vlak van brandveiligheid kan dat voor problemen zorgen. Daarom bieden we bij Chipps op al onze panelen een brandwerende coating aan die CFL S1 gekeurd wordt. 

Een extra achtste laag vernis 

Al onze panelen komen standaard met zeven lagen vernis. Die speciale behandeling geeft onze panelen niet enkel een unieke look en feel, maar zorgt er bovendien ook voor dat ze slijtvast zijn. Dat maakt onze panelen uitermate geschikt voor verschillende omgevingen. Van woningen tot kantoorruimtes en cafés: onze panelen voelen zich overal thuis.

Op aanvraag kunnen we onze panelen ook voorzien van een extra brandwerende coating. Deze achtste afwerkingslaag zorgt ervoor dat onze planken CFL S1 gekeurd zijn. Concreet betekent dit dat ze in elke publieke ruimte geplaatst mogen worden en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften, ook in het buitenland. 

Onze brandwerende behandeling werkt bovendien ook kostenbesparend. Schrijnwerkers hoeven namelijk niet meer zelf de panelen te behandelen met een brandvertragende coating. Zo kan er voornamelijk bespaard worden op werkuren.Realisatie Bamagotchi Dijon 

Beer Garden Bamagotchi in Dijon koos voor vloeren van Chipps voor de aankleding van hun zaak. Een mix van drie van onze designs, a Pirates Tale, Ibiza en Valencia, sluiten perfect aan bij de rest van het interieur dat bol staat van streetart, popcultuur en cinematografie. Een bijzonder geslaagd resultaat als je het ons vraagt.

Ontdek hier onze volledige collectie

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten en de collectie in het echt ontdekken?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Contacteer ons