Chipps in je interieur gebruiken?

 

OSB platen in je interieur gebruiken?


Jeuken je handen om wat dingen in huis te veranderen?  Bekruipt je het gevoel dat er iets totaal anders moet maar heb je geen zin om een enorme smak geld uit te geven? 

Wij zijn dol op grootse veranderingen in huis die je met een klein budget kunt doorvoeren. Omdat wij heel goed snappen dat je als interieur iefhebber met grote regelmaat dingen wil blijven veranderen zijn we altijd op zoek naar manieren om dat te doen, manieren die tof zijn, die gemakkelijk uit te voeren zijn en die ook nog eens meevallen qua investering.  

Wist je dat je met de ‘good old’ OSB-plaat hele leuke dingen in huis kunt doen? 

Wij zijn alvast creatief geweest en hebben de OSB panelen beprint met leuke dessins!  Zo kan je bij Chipps gaan voor een verouderde houtlook, een tegelmotief, een kleurrijke wand, of kies helemaal zelf wat je graag wilt, en wij zorgen dat jouw tekening op onze panelen komt.  Daarnaast worden onze panelen afgewerkt met 7 (!) lagen slijtvaste, krasvaste en UV bestendige vernis. 

Een paar creatieve ideetjes en een vrije dag ... Klaar om te beginnen!


 

OSB platen zijn houten platen die gemaakt zijn van grove houtsnippers. De platen worden gewoon geperst zeg maar, houtsnippers en lijm en er ontstaat een stoer paneel dat voor veel dingen te gebruiken is. Als je iets zoekt dat wel tegen een stootje kan…..OSB! 

  • OSB-plaat op de vloer: een hele stoere en moderne vloer die snel ligt. De platen zijn groot dus je maakt snel meters.   Overigens kun je OSB niet alleen heel goed op de vloer gebruiken maar ook tegen de muur staat het best knap. Denk eraan Chipps is met 7 lagen vernis zeer goed beschermd tegen slijtage, krassen en vocht! 
  • Wandplanken van OSB: zo simpel kan het zijn. Gewoon met goede plankdragers bevestigen. En waarom niet meteen een werkplek eronder creëren? 
  • Een bureautje van OSB-plaat is ook eenvoudig te maken. 

 

Hoe kun je OSB verwerken?

De houten OSB platen kun je verlijmen of nagelen met nagelpluggen. Het ligt snel en kan tegen een stootje. Onze platen zijn reeds mooi voorzien van een knappe print of mooie kleur, Je hoeft ze dus zelf niet af te lakken of te verven! 

Waar zou jij OSB gebruiken in je interieur?  

 














Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten en de collectie in het echt ontdekken?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Contacteer ons