Mix & match: op zoek naar een hip alternatief voor vloerlaminaat?



Op zoek naar een vloer met een unieke uitstraling? Bij Chipps steken we de klassieke OSB-platen in een nieuw jasje. Oriented Strand Board (OSB) is een plaatmateriaal dat bestaat uit diverse lagen houtschilfers die met een bindmiddel, zoals lijm, met elkaar verbonden zijn en zo een plaat vormen. De OSB-panelen van Chipps worden voorzien van knappe designs. Denk maar aan prints die eruitzien als parketvloeren en mozaïektegels, tot excentrieke bloemenpatronen. 

Wil je eens iets anders dan een gewone laminaat vloer? We bieden bij Chipps meer dan 50 unieke designs voor onze OSB-platen. We stellen je er graag een aantal voor. 

Chipps'N Fish



De Chipps'N Fish is een creatieve twist op het klassieke visgraatparket dat je interieur meteen opfleurt met wat kleur. Ook de andere karakteristieke designs uit de GRILL WOODCHIP en CHIPPS'N FISH collecties vormen een prachtig accent van warme houtkleuren in jouw interieur.

Golden Patels



Ga voluit voor een luxueuze uitstraling met onze marmeren printen, zoals Golden Patels. De collectie 'STAY CLASSY SAN DIEGO' bevat nog meer klassevolle designs met indrukwekkende kleuren en een uniek aderpatroon.

Lisboa



Breng een subtiele mediterrane sfeer in huis met onze GIRLS JUST WANNA HAVE SUN collectie. De Lisboa Chipps combineren neutrale tinten met felle accenten en met hun tegeldesign breng je een zuiderse sfeer in huis.

Mix & Match



Onze OSB-vloeren zijn ook perfect te combineren met andere houten vloeren. Zo creëer je een zeer unieke uitstraling waarmee je het design van de ruimte in de kijker zet!

De voordelen van een OSB vloer

OSB is een milieuvriendelijk en ecologisch materiaal. Door Chipps te gebruiken in jouw interieur verlies je geen tijd meer met plakken, verven, behangen of tegelen, en is er dus ook geen droogtijd. Andere werken kunnen hierdoor gewoon verdergaan. Chipps is hierdoor niet alleen arbeidsbesparend, energiebesparend, kostenbesparend maar ook duurzaam en comfortabel. De OSB-panelen van Chipps zijn dus een uitstekend alternatief voor vloerlaminaat!

Benieuwd naar onze veelzijdige collectie vloer- en wandpanelen?

Bekijk hier onze collecties

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten en de collectie in het echt ontdekken?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Contacteer ons